2020-02-14 – Comunicat de premsa

Davant la notícia publicada avui (14/02/2020) a la pàgina 36 del diari Segre, que titula “Castellers, en números rojos per les retallades de la Paeria”, volem manifestar el següent:

  1. No és cert que Castellers de Lleida estigui en números vermells. El pressupost pel 2020 té una previsió de dèficit, davant la davallada d’ingressos, que és plenament assumible per l’entitat gràcies a la bona gestió dels exercicis anteriors i els romanents disponibles.
  2. Tot i aquestes restriccions pressupostàries, Castellers de Lleida manté el nombre d’actuacions a Lleida per aquest any, així com la celebració del 25è aniversari de l’entitat.
  3. Castellers de Lleida no rep subvencions de l’Ajuntament de la ciutat. Es tracta de contractes per a l’organització de les diferents diades castelleres a la capital del Segrià.
  4. El motiu de la reunió amb l’alcalde, Miquel Pueyo, va ser la presentació del relleu de càrrecs al capdavant de l’entitat i dels diferents actes programats pel 25è aniversari, així com la invitació a l’acte central previst pel 15 de març a La Llotja.
  5. Demanem una rectificació de la informació publicada per Segre per tal que s’ajusti a la totalitat de la conversa mantinguda entre el president de la colla i la periodista.