FAQ’s

Què he de fer per formar part de la Colla Castellera?

Cal que omplis el full d’inscripció que trobaràs dins del Kit amb què t’hem obsequiat i l’entreguis degudament omplert al secretari de la colla. Un cop entregat i hagis trobat un casteller/a que et vulgui apadrinar, ja formaràs part de la Colla.

Val molts diners fer-se casteller?

Tan sols hauràs d’abonar una quantitat inicial de 30€ en el moment que formalitzis la teva inscripció. Amb aquesta aportació, col·labores a sufragar la camisa que la teva colla t’entregarà en breu. Més enllà d’aquesta aportació inicial, sempre tens la possibilitat de fer-te soci col·laborador amb la quota que et vagi millor.

Cal que assisteixi als assajos?

La colla agrairà la teva assistència,i tu,de ben segur que aprendràs nous conceptes tot gaudint d’un bon assaig amb els companys/es castellers/res.

És obligatori assistir a totes les actuacions de la colla?

No és obligatori, però la Colla compta amb tu. Tota la feina feta a assaig cal dur-la a plaça. Com més nombre de camises siguem, més amunt enlairarem el castell.

Com he d’anar vestit a assaig?

Amb qualsevol camisa de màniga llarga que tinguis, pantaló llarg i faixa que pots adquirir al nostre local d’assaig. ÉS important, mentre enlairem castell, no dur joies, ulleres, rellotge ni mòbil. Es podrien fer malbé o lesionar algú. La Colla disposa al seu local d’assaig de taquilles pels seus castellers on hi podem dipositar les nostres pertinences.

I a les actuacions, com he d’anar vestit?

Cal dur la camisa de la colla, pantaló blanc, faixa negra i ganes de gaudir fent castells. En cas que encara no disposis de la camisa de la colla, se’t facilitarà una samarreta bordeus.

En cas de tenir algun dubte, ja sigui d’horaris d’assaig, vestimenta, qüestions tècniques… a qui em puc dirigir?

El teu padrí/na sempre estarà disposat/da a aclarir-te qualsevol dubte; també pots adreçar-te a qualsevol membre de la Tècnica o de la Junta.

Calen uns requisits físics per ser casteller?

No, depenent de la teva edat, alçada i pes, l’equip tècnic de la colla et situarà en la posició més òptima i idònia del castell. Hi ha un lloc per a tothom.

Com puc esdevenir bon casteller?

És molt important la teva assistència tan a assaig com a les actuacions. Contribuint a fer silenci a les proves a assaig i castells a plaça, afavoreixes la concentració i millor execució de la construcció.

Què em pot aportar fer castells?

És més que un simple hobby, es tracta d’una tradició molt nostrada on hi faràs amistats, serà lloc de reunió, compartiràs reptes comuns, viuràs moments de superació, estones de gresca, celebracions d’objectius assolits, actuacions arreu de Catalunya i fora del país, emocions a flor de pell amb la teva colla que acaba esdevenint la teva segona família.