Qui som

Els Castellers de Lleida vam néixer el 16 de març de 1995, gràcies a una iniciativa de la delegació de Cultura a Lleida amb la col·laboració de l’Organització de Veïns del barri de Pardinyes (ORVEPARD). Des de llavors aixequem castells amb la il·lusió d’anar cada dia més amunt. Ha calgut, cert, superar dificultats amb l’esforç de molta gent perquè avui la nostra ciutat pogués gaudir d’una gran colla castellera, amb el reconeixement de tot el món casteller. Però no hem de tenir-ne prou. La ciutat pot, vol i es mereix més. Lleida ha de consolidar una colla de vuit. El primer pas ja s’ha fet, tot assolint el dos de vuit amb folre, però no n’hi ha prou: cal consolidar-lo i per aquesta raó, més que mai, cal que entre tots siguem capaços de reunir un bon grapat de castellers més.

Els Castellers de Lleida ens trobem actualment en un dolç moment, tenint a l’abast grans reptes, per la qual cosa necessitem de tota la col·laboració possible, tant dels primers castellers com dels nouvinguts i dels que d’una manera o una altra heu seguit els passos de la colla i les fites aconseguides any rere any. Feu vostres les nostres fites i acompanyeu-nos a plaça.

La colla dels Castellers de Lleida acull persones de totes les edats, professions i procedències. Compartim juntament amb el seu esperit casteller, una òptica diferent de la vida que us volem convidar a conèixer. Vine a fer amics, vine a fer castells, vine a fer cultura: fes-te casteller, comparteix unes experiències que no es troben a tot arreu i gaudeix de les nostres activitats.