nova-junta-tecnica

2018-Nova Junta i Tècnica

Ahir va tenir lloc l’Assemblea General ordinària de la colla, la qual va reelegir el Cap de Colla, el qual afrontarà la seva segona temporada al capdavant de l’entitat. Aquesta mateixa assemblea va elegir el nou President en substitució de Joan Ramon Castro. També van elegir Maricel Cano com vicepresidenta, Marco Yagüe com tresorer, Javi Martín com relacions públiques i Sara Casanovas com vocal de comunicació. Es mantenen respecte la Junta anterior: Dionís Gutiérrez com secretari i David Surroca, Marisé Ferreres, Josep Perea i Josep Maria Tirvió com vocals.

En Joan Ramon Castro va fer balanç dels seus 3 anys al capdavant de la colla, on va remarcar sobretot la seva tasca en l’aspecte econòmic, ja que quan va entrar es va trobar una Colla amb grans tensions de tresoreria i la deixa en una situació econòmica immillorable. Va agrair a tots els membres de la Junta la seva col·laboració i la feina feta, agraïments en els quals va fer una menció especial a Ramon Sanz, vicepresident, que també deixa el seu càrrec.

En l’assemblea es van aprovar els comptes de l’exercici 2017 i el pressupost 2018, i es va presentar el calendari d’actuacions previst per la temporada 2018, en la que cal destacar la gran aposta que s’ha fet per tenir una gran diada per Sant Miquel, en la que ens acompanyaran a més dels habituals Capgrossos de Mataró, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.