2018-CASTELLERS DE LLEIDA, PROPERA PARADA… CUCALÒCUM

La colla bordeus hi oferirà tallers castellers

S’ha acabat la temporada castellera; això no significa, però, que Castellers de Lleida no dugui a terme activitats ludicoculturals:

Dissabte passat va tenir lloc al local de la colla el ja tradicional concert de nadales a càrrec dels nostres grallers i tabalers. També van ser ells els encarregats de tocar la melodia mentre els més menuts de la colla feien cagar el tió.

Acte seguit va tenir lloc la reunió tècnica. És el moment en què el cap de colla, juntament amb el seu equip, fan valoració davant els membres de la colla del que ha estat la temporada, i s’analitza si s’han arribat a assolir o no els objectius que s’havia plantejat el cos tècnic.

Dimecres es va presentar a la colla l’inflable casteller! Es tracta d’una atracció de grans dimensions on s’hi representa un castell de gran alçada. La canalla ja l’ha posat a prova i l’estrena ha resultat un èxit.

Si teniu ganes de provar-lo i gaudir el trobareu al Cucalòcum, on aquest any la colla de la ciutat hi serà present. A banda de l’inflable, hi trobareu jocs de taula, d’enginy casteller i dibuixos per pintar. També s’hi duran a terme tallers teoricopràctics el dia 28 de desembre a la tarda, el 31 al matí, el 3 de gener a la tarda i el 4 de gener al matí. Tothom qui vulgui experimentar la sensació de ser casteller hi és convidat. Us ho perdreu?

Marta Santacana