2018-CAP DE SETMANA A PORT AVENTURA

La canalla dels Castellers de Lleida celebra la fi de temporada

Com ja és tradició, un cop la colla acaba la temporada castellera la canalla gaudeix d’una merescuda sortida per celebrar la seva vàlua. És una manera d’agrair als més menuts del castell el seu esforç i dedicació vers la colla. Assistir tres cops per setmana a assaig requereix d’un treball constant i gran voluntat per part de la canalla i, sobretot, cal agrair el compromís que la família adquireix amb la colla. És per tot això i pel que suposa pujar dalt de tot del castell que un cop acabada la temporada la canalla gaudeix d’un cap de setmana de lleure, gresca i aventures. Aquest cop hem anat al parc temàtic de Port Aventura i Ferrari Land, on la canalla ha demostrat un cop més el seu atreviment pujant a les atraccions més agosarades.

Dissabte vam sortir ben d’hora  de Lleida per aprofitar un dia fantàstic a Port Aventura. A l’hotel El Paso, on ens allotjàvem, ens esperava la pirata Barbacana, a qui al joc de nit vam ajudar a recuperar el seu valuós tresor. Fins i tot vam pujar a bord de la seva nau sota les estrelles… Quina aventura!

L’endemà de bon matí, després d’un bon esmorzar per agafar forces, vam començar la jornada a Ferrari Land pilotant un simulador de Fórmula 1, però el plat fort va ser el moment de pujar al Red Force, la gran muntanya russa… quina velocitat!

El cap de setmana va servir per enfortir lligams vivint experiències i bons moments plegats. Dos dies de convivència donen per viure instants de complicitat i de compartir confidències, rialles i emocions.

Shambala, Dragon Khan, Furius Baco, Huracan Condor, Estampida… res al costat de l’adrenalina que se sent pujant castells amb la teva colla!