2019 – Conveni amb la Fundació ICG

A través d’un conveni de col·laboració signat avui a la seu dels Castellers de Lleida, on hi han participat l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; el president dels Castellers de Lleida, Carles Puig-Gros; el president de la Fundació ICG, Antoni Siurana, i la directora general Corporativa i de Finances del Grup ICG,Meritxell Pi

La Fundació ICG, entitat sense ànim de lucre que promou la formació, la cooperació i integració social, i el coneixement, ha signat un conveni de col·laboració amb els Castellers de Lleida amb l’objetiu de donar suport a aquesta entitat, tant en la seva activitat castellera com per a la gestió interna de la colla. El conveni s’ha signat per a un període de cinc anys.

Através d’aquest conveni, la Fundació ICG dóna als Castellers de Lleida un suport afegit al patrocini i col·laboració que li aporten les institucions i altres col·laboradors per tal de reforçar la seva activitat castellera.

Amb l’acord de col·laboració, La Fundació ICG atorga continuïtat al seu compromís amb el patrimoni i la cultura popular i tradicional catalana que es desenvolupa a les comarques de Lleida, i inclou el món casteller en el seu àmbit de patrocini i mecenatge cultural, ampliant així el radi d’acció i suport a les entitats, associacions i institucions de la demarcació.

A l’acte de signatura hi han estat presents l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; el president dels Castellers de Lleida, Carles Puig-Gros; el president de la Fundació ICG, Antoni Siurana, i la Directora General Corporativa i de Finances del Grup ICG, Meritxell Pi.