2019 – CASTELLERS DE LLEIDA ARRENCA LA TEMPORADA

castellers-de-lleida
Castellers de Lleida

 

La colla bordeus torna a l’activitat castellera.

Després d’unes merescudes vacances Castellers de Lleida reprèn els assajos. La cita és el proper divendres, 1 de març, a les 21h. La colla comença amb energia renovada i molta il·lusió una temporada ambiciosa. Cal destacar que aquest mateix divendres, de 20h a 21h, torna l’escola de castells. Es tracta d’un espai didàctic i pràctic per conèixer i iniciar-se en el món casteller. És una activitat gratuïta i es durà a terme cada divendres prèviament a l’assaig durant tota la temporada.

Durant la parada d’hivern la colla ha estat visible en diferents esdeveniments duts a terme a la ciutat. Com ja és tradició en els darrers anys, Castellers de Lleida s’ha sumat a la festa solidària «Posa’t la gorra» per a infants i adolescents amb càncer que organitza l’AFANOC. La colla hi va enlairar dos pilars de quatre. Els de la camisa bordeus van participar també en la manifestació a Lleida el passat 21 de febrer amb motiu dels drets laborals, per les llibertats i contra la repressió. Aquest cop hi van enlairar un pilar de 4 molt ovacionat.

En l’aspecte social, la colla tampoc ha estat aturada. Castellers de Lleida ha signat un conveni amb la Fundació ICG, entitat sense ànim de lucre que promou la formació, cooperació i integració social i el coneixement. L’objectiu d’aquest conveni és el suport d’ICG a Castellers de Lleida tant en la seva activitat castellera com per la gestió interna de la colla.

D’altra banda, durant l’hivern la colla ha celebrat la seva assemblea general ordinària i s’han dut a terme activitats de tipus lúdic al local de la colla els divendres al vespre, com ara teatre, concurs de botifarra i jocs de taula. La colla bordeus, un any més, col·labora amb el recapte per al Banc d’Aliments duent a terme tallers a les escoles, en què cada alumne aporta un quilo d’aliments per aquesta causa.

Solidaritat, suport, difusió, rauxa, compromís, equilibri, valors… Tenim tots els ingredients per ser una gran colla. T’animes a formar-ne part?