2018-Actuació Festa Major de Tiurana

ELS CASTELLERS DE LLEIDA RETORNEN DEL PERÍODE VACACIONAL AMB UNA ACTUACIÓ DISCRETA

2018-Actuació a Tiurana

Actuen per primera vegada a Tiurana tot preparant el tram final de temporada.
Com ja passa els darrers anys la represa després de l’habitual aturada de l’activitat de la colla va oferir una actuació minvada d’efectius, però que serveix per anar preparant els nous reptes de la colla, en aquesta ocasió Tiurana va veure l’actuació de la colla.
Dos pilars de quatre van servir per iniciar l’exhibició, en primera ronda la colla va descarregar el dos de sis, un cop fet aquest castell que no representa cap problema per a la colla, el següent castell a fer era el tres de set, però amb tota la canalla a dalt es va optar per desmuntar-ho.
Immediatament es va fer el quatre de sis amb pilar al mig, i després el tres de sis, aquests castells tots van assolir-se sense dificultats, un cop fets els tres castells tradicionals, es va fer un quart castell, un quatre de sis, però net, aquest és un castell que es fa sense pinya i s’utilitza com a prova de castells superiors.
Un pilar de cinc i posteriorment un pilar de quatre al balcó van servir per finalitzar la primera actuació després de la parada estival, Agramunt espera la colla per reprendre i augmentar el nivell dels castells a fer. Cal citar a tothom a aquesta important actuació dins del calendari de la colla.

Andreu Pérez